Prosta delovna mesta

Trenutno ni razpisanih prostih delovnih mest, a se nam lahko kljub temu predstavite v odprti prijavi. Vpisali vas bomo v našo bazo in vas kontaktirali, ko bomo potrebovali nove sodelavce.

Prepričani smo, da zmagovite zgodbe pišejo le uspešne ekipe. Prizadevanja naših zaposlenih, da je vsaka izkušnja naročnika izjemna, in medsebojno sodelovanje, ki temelji na zaupanju, zagotavljajo našo poslovno odličnost in vrsto zadovoljnih naročnikov.

Radi spoznavamo nove ljudi, ki si želijo sodelovati z nami. Predstavite se nam v odprti prijavi. Vpisali vas bomo v našo bazo in vas kontaktirali, ko bomo potrebovali nove sodelavce.

TPG zaposlitev je prava zaposlitev.

Našim zaposlenim nudimo stimulativno delovno okolje, v katerem spoštujemo in razvijamo tako osebne kot strokovne kompetence.

Gašper Flis

Gašper Flis

To je prva zaposlitev za Gašperja. Iz teoretičnega znanja na faksu preide v realnost organizacije prometa in logistike. Znajde se pred novimi situacijami, kar mu predstavlja vedno znova nov izziv. In znajde se tudi v situacijah, ko mora delovati v večji skupini, kjer se je za uspešno opravljen posel potrebno naučiti konstruktivnega sodelovanja.

Delo v večji skupini, upoštevanje in sprejemanje drugačnih mnenj in pogledov, sproščeno druženje je zdaj za Gašperja tudi v vsakdanu lažje. Kolegialnost, ki jo je občutil pri uvajanju, mu pomeni veliko in prav rad se s sodelavci druži tudi po službi.

Katja Bečaj

Katja Bečaj

Katjino delo zahteva, da skoraj ves svoj delavnik preživi pred računalnikom in upravlja s tabelami in kompleksnejšimi funkcijami Worda in Excela. Na začetku svoje delovne poti se ni ravno dobro znašla, a je s pomočjo nasvetov sodelavcev, malo dobre volje in veliko zagnanostjo postala skorajda računalniški strokovnjak in se s funkcijami in tabelami počuti prav domače.

Katja je doma zadolžena za vodenje družinskega proračuna. Koliko je mesečni budget, koliko gre za položnice, koliko za tekoče stroške in koliko za priboljške, Katja sedaj ureja v Excel-u. Ob koncu meseca točno ve, koliko in kje je njena družina porabila budget, ki ga je imela na razpolago. Pa tudi nakupovalni seznam za trgovino je po novem kar v Excel-u!

Marko Reja

Marko Reja

Marko sodeluje s strankami iz Italije in drugih koncev sveta, tako da dnevno komunicira v italijanskem in angleškem jeziku. Oba jezika uporablja pri pisanju elektronskih sporočil in v telefonskih pogovorih.

Marko brez težav gleda filme in sledi oddajam na CNN , Eurosport, Rai Uno, ki ne nudijo podnapisov v slovenskem jeziku. Suvereno nakupuje na Amazonu in tudi na šopingu v Italiji se dogovarja o »scontih«.

Zaupajte nam vaše želje in zahteve. Naročite neobvezujočo ponudbo!!

  • Najkrajše transportne poti in najhitrejši delovni procesi, so zagotovilo, da bomo za vas pripravili najugodnejšo ponudbo po vaših željah.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.