TPG logistika spada med vodilne logistične operaterje na področju jugovzhodne Evrope. Svojim naročnikom nudimo celovite logistične rešitve, od prevoza in carinjenja ter pregled skladnosti  do skladiščenja tovora. Dolgoletne izkušnje v logistiki in prevozu, strokoven in izkušen kader, izjemna prilagodljivost naročnikovim potrebam so zagotovilo za kakovostno in zanesljivo storitev.

58.000 TEU

Letno naše ekipa poskrbi za pretovor

5.250 palet jabolk

Na leto izvozimo

75.000 palet svežega sadja in zelenjave

Letno izvozimo

4.109 e-mailov

Vsak dan pošljemo okrog

197 ur

Dnevno na telefonu preživimo približno

45.000 kav

Vsako leto popijemo nekje

Zaupanje in neskončna predanost

TPG logistika želi ohraniti visok standard storitev in se svojim strankam predstaviti ne le kot izvajalec logističnih storitev, ampak s svojimi naročniki graditi dolgotrajen poslovni partnerski odnos. 

Verjamemo, da so stalno sodelovanje, medsebojno zaupanje in strokovno izvedena storitev prava pot do uspešnih poslovnih zgodb in pozitivnih rezultatov.

Informacijski sistem Intelligence

Stremimo k večji konkurenčnosti in učinkovitosti poslovanja, zato stalno vlagamo v razvoj in optimizacijo ter informatizacijo vseh logističnih procesov.

Razvili smo informacijski sistem, ki uporabnikom omogoča hitrejši in enostavnejši dostop do ključnih podatkov in tako zagotavlja stalno spremljanje in upravljanje vseh logističnih procesov – od prevzema tovora do njegove dostave.

Kakovost

Zagotavljanje kakovosti storitev in poslovanja je temeljni gradnik podjetja TPG logistika. Zavezanost vodstva in zaposlenih k večji učinkovitosti in stalnim izboljšavam lahko podjetje izkazuje z vrsto mednarodno uveljavljenimi standardi kakovosti.

Varovanje okolja

Ker se zavedamo pomena trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti smo tudi člani združenja Zeleno omrežje (www.zelenoomrezje.si).

Zaupajte nam vaše želje in zahteve. Naročite neobvezujočo ponudbo!!

  • Najkrajše transportne poti in najhitrejši delovni procesi, so zagotovilo, da bomo za vas pripravili najugodnejšo ponudbo po vaših željah.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.