Visoka raven strokovnosti ter kakovostna in zanesljiva izvedba postavljata podjetje TPG logistika v sam vrh izvajalcev logističnih storitev. Na področju logistike in prometa imamo za svoje stranke vedno pripravljeno najbolj gospodarno rešitev. Upoštevamo individualne zahteve naročnika in s svojim znanjem in težnjo po učinkovitosti predlagamo najbolj premišljeno logistično rešitev po meri.

Dolgoletne izkušnje pri mednarodnih in domačih prevozih in izredna skrb za vaš tovor omogočajo kompleksno in celovito logistično storitev, ki vključuje organizacijo prevoza, skladiščenje, pretovor, spremstvo in carinjenje ter pregled skladnosti blaga.

Uspešnost vaše oskrbovalne verige je naša skrb

TPG logistika zagotavlja učinkovitost in zanesljivost v vaši celotni oskrbovalni verigi. S pomočjo strokovnih analiz in natančnega načrtovanja razvijemo rešitve, ki dodajajo vrednost vašemu procesu upravljanja oskrbovalne verige. Popoln nadzor nad vašim blagom in konstantno spremljanje tovora omogočamo s pomočjo našega informacijskega sistema TPG Intelligence.

Ob paleti vseh storitev vam v okviru partnerske ladijske agencije – TPG Agency nudimo tudi zanesljivo in strokovno asistenco ob sprejemu in odpravi ladij. Dolgoletne izkušnje v agencijskem poslovanju ladijski agenciji TPG Agency omogočajo zanesljivo storitev po meri naročnika tudi na tem področju.

Na prehodu v Evropo

Podjetje TPG logistika se nahaja v neposredni bližini mednarodnega tovornega pristanišča Luka Koper, v samem osrčju Evrope, kar omogoča idealne povezave s srednjo in vzhodno Evropo.

Strateška geografska lega Kopra omogoča krajše in hitrejše pomorske poti v celotnem Sredozemlju in v kraje na Bližnjem in Daljnem vzhodu. Zahvaljujoč dobrim cestnim povezavam in odpremi 90 vlakovnih kompozicij tedensko v zaledne države in iz njih lahko za svoje naročnike organiziramo najugodnejši in najhitrejši prevoz od pristanišča do želenega cilja.

Najkrajše pomorske poti iz Vzhoda v Evropo

90 vlakovnih kompozicij na teden v in iz srednje in vzhodne Evrope

Hiter in učinkovit pretovor in odprema blaga

TPG logistika ima poslovne enote še na dveh vstopnih pomorskih točkah jugovzhodne Evrope, v Baru in na Reki, ter v dveh večjih transportnih stičiščih, v Beogradu in Budimpešti, kar omogoča boljšo povezanost s svojimi strankami ter hitrejši in učinkovitejši odziv na njihove potrebe.

Preverite, da je prevoz tovora preko Luke Koper dejansko najugodnejša rešitev!!

Izberite destinacijo in se prepričajte o tem, da vam lahko zagotovimo najugodnejšo ponudbo.

Zaupajte nam vaše želje in zahteve. Naročite neobvezujočo ponudbo!!

  • Najkrajše transportne poti in najhitrejši delovni procesi, so zagotovilo, da bomo za vas pripravili najugodnejšo ponudbo po vaših željah.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.